Weekend baru ni since jemput semua sedara mara belah my husband datang rumah, aku buat kek lapis horlicks ni sebagai kepala meja la kenkononnya. Resepi kidnap dr blog Bro Rozzan, tapi modified sket dia punya design n bahan. Chek bubuh kaler pink sket bagi nampak meriah gitu. Masa mula2 masak nampak a lil' bit dry kek ni, tapi after 2-3 days dah nampak moist dia. Masa potong lepas habis masak tu rasa macam down jugak la coz the texture tu mcm dry eventhough aku pakai Golden Churn butter..Anyway dah dapat testimonial dari penggemar kek lapis horlicks, dia cakap sedap n boleh makan banyak2 & tak muak.
Resepinya nnt chek bagi no.
5 Frozen Desserts Cooking Class
18 years ago
4 comments:
hehehe.. kak.. thank you the kek.. mmg sedap sbbnya kurang manis n tak muak ... sbb tu boleh makan banyak... my fav... lain kali kalau buat, bagi ain test lagi ye.. i love to test ... hahahhaha...
no prob ain....insyaAllah..lain hari lain kek ye...anyway thx 4 da comment
salam..wah...meriah colour keklapis..salam kenal :)
salam!!what a surprise...2 kaler je tu...urs much better...
Post a Comment